Доступність посилання

ТОП новини

8 цивільних постраждали через обстріл Красногорівки – СЦКК


Вісім цивільних постраждали під час обстрілу Красногорівки Донецької області з боку підтримуваних Росією бойовиків, повідомляють у штабі української воєнної операції.

«Як повідомила спостережна група української сторони СЦКК під час обстрілу населеного пункту Красногорівка ворог застосував реактиву систему залпового вогню. На місці події спеціалісти виявили рештки більше десятка реактивних снарядів. Встановлено нанесення суттєвої шкоди інфраструктурі населеного пункту. Пошкоджено автомобіль швидкої допомоги, три приватні транспортні засоби. Вісім місцевих мешканців Красногорівки отримали поранення та травми», – мовиться у повідомленні штабу АТО.

Про обстріли Красногорівки українська сторона повідомила вранці 28 травня. За повідомленнями, пошкоджена лікарня і горіла школа. Персонал і хворих з лікарні евакуюють.

Бойовики угруповання «ДНР», що контролюють частину Донеччини, про обстріли Красногорівки не повідомляють, натомість звинувачують українську сторону в обстрілі Горлівки, у результаті чого зайнявся приватний будинок.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, що мало почати діяти з 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG