Доступність посилання

ТОП новини

Геращенко: застреленим у Києві пострілом в спину є помічник директора «Укрспирту» Віктор Панков 


Антон Геращенко
Антон Геращенко

Народний депутат України, член колегії МВС України Антон Геращенко повідомив, що застреленим сьогодні вранці у Києві є помічник директора «Укрспирту» Віктор Панков. Про це Геращенко написав на сторінці у Facebook.

«Сьогодні вранці в Києві на Позняках пострілом в спину був застрелений помічник директора державного концерну «Укрспирт» Віктор Панков. Свого часу Віктор Панков і сам двічі займав пост голови цієї непростої державної компанії, що постійно потрапляє в скандали, пов’язані з реалізацією «лівого» спирту», – написав Геращенко.

За його словами, поліція розглядатиме всі можливі версії вбивства – «від особистісних взаємин, і закінчуючи невиконанням фінансових зобов’язань».

«Однією з провідних версій, яку треба перевірити, має бути версія вбивства Віктора Панкова, пов’язана з роботою в державному концерні «Укрспирт», – зазначив Панков.

Як повідомили в поліції раніше, вранці 30 травня у Києві невідомий пострілом у спину вбив людину. Повідомлялося, що сталось це на вулиці Михайла Гришка у Дарницькому районі. За словами очевидців, стріляв невідомий з автомобіля «Ауді». Зловмисник зник з місця події. У Києві оголосили план «Перехоплення».

Деякі ЗМІ повідомили, що убитим є Віктор Панков, втім поліція досі вказувала лише, що це киянин 1968 року народження, при огляді тіла якого було виявлено чотири поранення.

XS
SM
MD
LG