Доступність посилання

ТОП новини

Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за теракт у Лондоні


Британська поліція оточила Лондонський міст після атаки, 3 червня 2017 року
Британська поліція оточила Лондонський міст після атаки, 3 червня 2017 року

Бойовики угруповання «Ісламська держава» взяли на себе відповідальність за терористичний акт в Лондоні, який убив сімох людей і поранив десятки інших, повідомляють інформаційні агентства з посиланням на сайт, пов’язаний з ісламістами.

«Група бійців «Ісламської держави» здійснила вчорашню лондонську атаку», – повідомили Reuters і AFP 4 червня з посиланням на сайт інформагенції Amaq, пов’язаної з ісламістами. Associated Press також передає з посиланням на керівництво розвідки Британії, що за атакою стоять бойовики-ісламісти.

3 червня у центрі Лондона вантажівка в’їхала у групу пішоходів на Лондонському мосту, потім нападники у сусідньому районі «Боро Маркет» із ножами атакували людей у ресторанах. Поліція застрелила всіх трьох нападників. Під час стрілянини був випадково поранений і один перехожий, але його поранення не є тяжкими.

За останніми даними, 7 людей загинули, 36 людей з різними травмами зараз у лікарнях. Наразі поліція заарештувала 12 осіб після нападу, який було кваліфіковано як терористичний акт.

XS
SM
MD
LG