Доступність посилання

ТОП новини

Українська сторона СЦКК: бойовики обстріляли житлові райони Красногорівки


Зруйновані будівлі в Красногорівці, архівне фото
Зруйновані будівлі в Красногорівці, архівне фото

Українська сторона Спільного центру контролю й координації режиму припинення вогню (СЦКК) заявляє, що підтримувані Росією бойовики обстріляли житлові райони Красногорівки Донецької області.

«По житловому сектору Красногорівки НЗФ ОРДО вели вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів. Спостережна група української сторони СЦКК зафіксувала пошкодження двох житлових будинків по вулиці Ломоносова. В одному були вибиті шибки та посічено осколками фасад, а за другою адресою – вибухом міни пошкодило ворота», – йдеться у повідомленні штабу АТО.

За даними українських військових, внаслідок обстрілу місцеві жителі не постраждали.

3 червня українська сторона СЦКК повідомляла про обстріл школи і житлових будинків в Красногорівці, внаслідок чого була поранена місцева жителька.

Конфлікт на Донбасі триває від квітня 2014 року. Росія неодноразово заперечувала участь своїх військових у конфлікті, про що заявляють Україна і Захід. Москва ж визнає лише присутність російських «добровольців» на Донбасі.

За останніми даними ООН, від початку збройного конфлікту на сході України загинули майже 10 тисяч людей. В ОБСЄ повідомляли, що станом на 25 травня від початку року в зоні бойових дій на Донбасі постраждали 175 цивільних, 44 людини загинули.

XS
SM
MD
LG