Доступність посилання

ТОП новини

Кілька населених пунктів Луганщини залишились без газу через обстріли бойовиків – ОДА


Військовий стоїть неподалік пошкодженого через обстріли бойовиків газопроводу біля Авдіївки (фото архівне)
Військовий стоїть неподалік пошкодженого через обстріли бойовиків газопроводу біля Авдіївки (фото архівне)

На Луганщині внаслідок обстрілу з боку підтримуваних Росією бойовиків 5 червня пошкоджено лінію газопроводу, в результаті чого жителі кількох населених пунктів залишились без газу, йдеться в повідомленні Луганської облдержадміністрації на сторінці у Facebook.

«Внаслідок пошкодження газопроводу 1500 абонентів з Кримського та навколишніх населених пунктів залишилися без газопостачання. Наразі на місці події спільно з військовослужбовцями працює ремонтна бригада», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в районі, де було пошкоджено газопровід, проросійські бойовики застосовували міномети, гранатомети різних типів і стрілецьку зброю.

У штабі АТО раніше зазначали, що вчора укріплення ЗСУ біля Кримського потрапили під обстріл бойовиків зі 122-міліметрової артилерії.

В угрупованні «ЛНР» не повідомляють про обстріли в районі Кримського напередодні, натомість стверджують, що українська сторона 8 разів порушувала в інших місцях режим тиші.

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG