Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: на Донбасі сьогодні 4 українських військових поранені


У штабі АТО заявляють, що внаслідок бойових дій на Донбасі сьогодні четверо українських військових поранені.

Як повідомляє прес-центр штабу,підтримувані Росією бойовики 46 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України, суттєве загострення спостерігається на луганському напрямку.

За даними штабу, бойовики обстрілювали зі ствольної артилерії калібру 122 і 152 міліметри, а також мінометів позиції ЗСУ біля Кримського і Новотошківського, а з 120-мілметрових мінометів – біля Трьохізбенки.

У штабі зазначають, що на приморському напрямкупо опорних пунктах біля Чермалика сепаратисти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів, а також реактивні системи залпового вогню «Град».

На донецькому напрямку бойовики продовжують обстрілювати укріплення ЗСУ у передмісті Авдіївки з піхотного озброєння, подекуди – з мінометів калібру 82 міліметри, додають у штабі.

Бойовики з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових у порушенні «режиму тиші». Бойовики заявляють, що минулої доби українські військові обстріляли Петровський район Донецька, селище Старомихайлівка, Ясинувату, Жабічеве, Спартак і Докучаєвськ. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українські військові сьогодні вранці обстріляли селище міського типу Донецький, в результаті чого загорівся будинок.

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

XS
SM
MD
LG