Доступність посилання

ТОП новини

​#Точно: 19,5 мільйонів гривень заплатить Київ британській компанії за юридичні консультації при перегляді боргів столичної влади


Департамент фінансів виконавчого органу Київської міської державної адміністрації оголосив про намір укласти угоду з компанією White & Case LLP (Великобританія) на суму 19,5 мільйонів гривень на закупівлю послуг юридичних консультацій. Така інформація міститься на порталі публічних закупівель Prozorro, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Зокрема, серед послуг зазначені консультації щодо зміни умов чинних позик столичної влади, випуск та продаж боргових зобов’язань міста Києва в 2017 році.

Послуги мають бути надані до 31 грудні 2017 року.

Компанія White & Case LLP обрана на підставі постанови Кабінету міністрів України від 25 березня 2015 року № 132 «Деякі питання залучення фінансового і юридичного радників суб’єктами господарювання державного сектору економіки, державними банками та міськими радами». У цьому документі за підписом тодішнього прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка британська компанія поряд з французькою Lazard Freres SAS визначені як радники при реструктуризації боргів державних підприємств, банків та місцевих органів влади України.

XS
SM
MD
LG