Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко додатково задекларував понад 1,2 мільйона гривень відсотків від вкладу в банку


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко додатково задекларував понад 1,2 мільйона гривень відсотків від вкладу в «Міжнародному інвестиційному банку» (МІБ). Про це йдеться в повідомленні про істотні зміни щодо декларації у Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з опублікованими даними, зміни в декларацію Порошенко вніс 9 червня, зокрема, в документі вказано дохід у сумі 1,25 мільйона гривень у вигляді відсотків від вкладів у Міжнародному інвестиційному банку.

30 жовтня минулого року Порошенко подав свою електронну декларацію, він задекларував понад 26 мільйонів доларів (кошти на банківському рахунку). Він задекларував права власності у понад 100 компаніях в Україні, Росії, Польщі, Іспанії, на Кіпрі, Британських Віргінських островах та у Нідерландах, зарплату у сумі 121 054 гривень та інвестиційні прибутки у сумі 59 298 642 гривень.

Крім того, Порошенко задекларував будинок, площею 1331 квадратний метр у селищі Козин під Києвом. Вартість цього будинку на дату придбання 30 мільйонів гривень. Також в Козині Порошенко задекларував ще 3 земельні ділянки, одну з яких він орендує. У Києві президент задекларував 3 земельні ділянки, 2 квартири, площею 134 і 82 квадратних метрів.

У листопаді 2016 року Порошенко додатково вніс у свою електронну декларацію 1,92 мільйона гривень у вигляді відсотків за вкладами в «Міжнародний інвестиційний банк». За даними Нацбанку, станом на січень 2017 року Порошенко є акціонером цього банку, сукупно йому належать 60% цього банку.

XS
SM
MD
LG