Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі прибрали зображення уламків збитого Іл-76 на білборді


Фото зі сторінки Миколи Колесника у Facebook
Фото зі сторінки Миколи Колесника у Facebook

У Кривому Розі заклеїли білборд із зображенням уламків збитого Іл-76. Інформацію про це у четвер Радіо Свобода підтвердили місцеві жителі.

За їхніми словами, білборд заклеїли після виклику на місце події наряду поліції.

У виконкомі Металургійної районної в місті раді, яка була замовником білборду, повідомили, що використали для зображення колажі з фотографій – уламки збитого літака та фігури українських бійців на їхньому тлі.

Водночас громадські активісти Кривого Рогу зазначали, що для білборду використали світлину, зняту сепаратистами, коли вони оглядали уламки літака та фотографувалися на їхньому тлі.

Щит був встановлений на вулиці Віталія Матусевича в Металургійному районі з нагоди третіх роковин катастрофи. На білборді був напис «Низький уклін героям АТО». Місцеві жителі звернулися через білборд у поліцію.

14 червня 2014 року на території Луганської області з переносного зенітно-ракетного комплексу було уражено літак Іл-76МД. Він загорівся та впав. На його борту перебували 40 військовослужбовців 25-ї окремої парашутно-десантної бригади та 9 членів екіпажу. Усі загинули.

XS
SM
MD
LG