Доступність посилання

ТОП новини

Росія: зниклих на озері в Карелії підлітків досі шукають


Тривають пошуково-рятувальні роботи на Ладозькому озері, де перекинувся човен з підлітками, Карелія, Росія, 20 червня 2017 року
Тривають пошуково-рятувальні роботи на Ладозькому озері, де перекинувся човен з підлітками, Карелія, Росія, 20 червня 2017 року

Рятувальники минулої ночі призупинили пошуки підлітків, човен з якими перекинувся ввечері 19 червня на Ладозькому озері в Карелії. Водночас, як повідомляють російські ЗМІ, пошукова операція відновиться вранці середи.

«Погодні умови не дозволяють постійно працювати, вода в озері дуже холодна, і водолазам необхідно перепочити», – цитує агенція ТАСС представника місцевої рятувальної служби. За його словами, напередодні в районі пошукової операції дощило.

За даними російських рятувальників, троє молодих людей з-поміж п’яти, які були у човні, офіційно вважають зниклими безвісти. Двом, як повідомлялось раніше, вдалося врятуватись.

Вечері 19 червня на Ладозькому озері в Карелії перекинувся човен з п'ятьма підлітками – чотирма юнаками і однією дівчиною. Двом вдалося вибратися на берег, вони госпіталізовані, доля трьох залишається невідомою. Усі, як з’ясували рятувальники, були без рятувальних жилетів. Порушено кримінальну справу за статтею про спричинення смерті з необережності.

Торік у червні у Карелії на Сямозері також перекинулися човни з дітьми, які відпочивали в таборі «Парк-готель Сямозеро». В результаті загинуло 14 людей, 12 – діти. Табір був закритий, а його керівництво заарештували.

XS
SM
MD
LG