Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: силовики найближчим часом мають прозвітувати про розслідування вбивства Шеремета


Поліцейські працюють на місці загибелі Павла Шеремета, 20 липня 2016 року
Поліцейські працюють на місці загибелі Павла Шеремета, 20 липня 2016 року

Президент України Петро Порошенко заявляє, що правоохоронні органи мають найближчим часом провести публічний звіт щодо результатів розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляє прес-служба Адміністрації президента, Порошенко провів зустріч з родиною Шеремета і представниками міжнародної організації «Комітет захисту журналістів».

Порошенко наголосив на своїй зацікавленості у прозорому розслідуванні вбивства Шеремета.

Шеремет був убитий 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок підриву автомобіля. Українська влада кваліфікує загибель журналіста як умисне вбивство. До цього часу офіційного підозрюваного у розслідуванні вбивства Шеремета немає.

10 травня цього року журналісти проекту «Слідство.Інфо» разом з представниками міжнародної мережі OCCRP презентували в Києві документальний фільм про вбивство Павла Шеремета. Автори фільму-розслідування «Вбивство Павла» заявляють, що їм вдалося викрити деталі, на які офіційне слідство не звернуло увагу.

На початку червня президент України Петро Порошенко закликав правоохоронні органи публічно прозвітувати щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета.

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», а також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG