Доступність посилання

ТОП новини

США: кінопродюсер Вайнстайн заперечив звинувачення у зґвалтуванні трьох жінок


Гарві Вайнстайн з дружиною Джорджиною Чапман у Каннах, травень 2016 року
Гарві Вайнстайн з дружиною Джорджиною Чапман у Каннах, травень 2016 року

Голлівудський продюсер Гарві Вайнстайн заперечив звинувачення про сексуальне насилля щодо 13 жінок і зґвалтування трьох із них, про що раніше написало видання The New Yorker.

Як повідомила речниця Вайнстайна Саллі Гофмайстер, «будь-які твердження про секс за невзаємною згодою безумовно заперечені паном Вайнстайном».

10 жовтня американський журнал New Yorker опублікував статтю, в якій йшлося про те, що 13 жінок зазнали сексуальної наруги з боку голлівудського кінопродюсера Гарві Вайнстайна. Зокрема, троє жінок сказали, що він їх зґвалтував. Одна з жінок, як повідомило видання, зберігала мовчання протягом 20 років, побоюючись, що Вайнстайн її «знищить».

За даними тижневика, в березні 2015 року поліція записала розмову Вайнстайна з однією з цих жінок – італійкою – в холі одного із нью-йоркських готелів, але тоді справа не зазнала розвитку.

8 жовтня 65-річний Вайнстайн втратив посаду співголови у своїй кінознімальній компанії. За кілька днів до цього в New Yorker з’явився матеріал про те, що продюсер – володар премії «Оскар» – протягом десятиліть нібито домагався молодих жінок.

XS
SM
MD
LG