Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: сьогодні на Донбасі загинув український військовий, ще двоє поранені


У штабі АТО заявляють, що сьогодні у зоні бойових дій на Донбасі загинув український військовий, ще двоє поранені.

Як повідомляє прес-центр штабу, найбільше обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків було на донецькому напрямку.

«Зранку бойовики обстріляли з кулемету великого калібру і стрілецької зброї наш опорний пункт неподалік Опитного. У результаті цього обстрілу один український воїн загинув, один був поранений. Ще один військовослужбовець сил АТО зазнав поранення унаслідок гранатометного вогню по наших позиціях неподалік Кам’янки. Крім того, близько 16-ї години під обстрілом російсько-окупаційних угруповань опинились оборонці Пісків та Авдіївки», – мовиться у повідомленні.

За даними штабу, також бойовики зі 120-міліметрового міномета обстрілювали укріплення українських військових біля Кряківки, а з гранатометів – біля Кримського.

В угрупованні «ДНР» звинуватили українських військових в обстрілі північної околиці Донецька, Ясинуватої, населених пунктів Спартак, Мінеральне і Жабичеве. В угрупованні «ЛНР» заявили, що українські військові обстріляли село Пришиб, внаслідок чого пошкоджені два будинки.

Черговий режим припинення вогню, про який заявила 23 серпня Тристороння контактна група, мав почати діяти з 25 серпня, напередодні початку шкільного року, і стати постійним. Про перші його порушення сторони заявили вже через кілька хвилин після настання часу перемир’я.

XS
SM
MD
LG