Доступність посилання

ТОП новини

Суд не задовольнив апеляції другого учасника резонансної ДТП у Харкові і залишив його під вартою


На місці ДТП у Харкові, внаслідок якого загинули шестеро людей, 18 жовтня 2017 року
На місці ДТП у Харкові, внаслідок якого загинули шестеро людей, 18 жовтня 2017 року

Апеляційний суд Харківської області не задовольнив скаргу захисту підозрюваного другого учасника резонансної ДТП у Харкові Геннадія Дронова, який заперечував проти утримання його під вартою.

«Ухвалою колегії суддів Апеляційного суду Харківської області від 16 листопада 2017 року апеляційна скарга захисника Перепелиці С.І. залишена без задоволення, а ухвалу слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 8 листопада 2017 року щодо застосування у відношенні підозрюваного за ч.3 ст.286 КК України Дронова Геннадія запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування залишено без змін», – йдеться в повідомленні суду.

За даними суду, адвокат в апеляційній скарзі просив змінити запобіжний захід стосовно Дронова на більш м’який, обравши щодо підзахисного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з застосуванням в нічний час доби електронного браслету. Втім суд вирішив, що Дронов, відповідно до попереднього судового рішення, залишиться у СІЗО до 19 грудня включно, без права внесення застави.

Повідомляється, що самого Дронова сьогодні в суді не було, він брав участь у засіданні в режимі відеозв’язку в приміщенні Харківської установи виконання покарань.

8 листопада Київський районний суд Харкова постановив взяти на 2 місяці під варту водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова, який є другим учасником ДТП у Харкові, що спричинила загибель шести людей.

18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова в Харкові сталася аварія. За даними поліції, позашляховик, яким кермувала 20-річна дівчина, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з іншим автомобілем, яким кермував 49-річний чоловік. У результаті зіткнення позашляховик вилетів на тротуар, де були пішоходи, загинули шестеро людей, ще п’ятеро були поранені.

20 жовтня суд у Харкові обрав для підозрюваної Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 грудня без можливості внесення застави.

За даними досудового розслідування, Зайцева впродовж 2016-2017 років 6 разів притягалася до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

XS
SM
MD
LG