Доступність посилання

ТОП новини

Четверо військових поранені минулої доби на Донбасі – штаб


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 16 грудня 2017 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 16 грудня 2017 року

Четверо українських військових поранені протягом минулої доби внаслідок обстрілів, здійснених підтримуваними Росією бойовиками, у зоні конфлікту на сході України, повідомляє штаб української воєнної операції вранці 17 грудня.

«Ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська збільшили кількість та інтенсивність обстрілів по позиціях Збройних сил України із мінометів і танків», – йдеться в повідомленні.

За даними військових, загалом минулої доби підтримувані Росією бойовики 31 раз обстріляли позиції Збройних сил України. «У відповідь українські військовослужбовці 22 рази придушували вогневу активність окупантів із зброї незабороненої Мінськими домовленостями», – додають у штабі.

В угрупованні «ДНР» заявили про обстріли з боку українських військових, зокрема на донецькому напрямку. Про поранених вони не повідомляють. В угрупованні «ЛНР» також заявили про обстріли ЗСУ їхніх позицій минулої доби. За повідомленнями, внаслідок цього ніхто не постраждав.

Черговий режим припинення вогню, про який заявила 23 серпня Тристороння контактна група, мав почати діяти з 25 серпня, напередодні початку шкільного року, і стати постійним. Про перші його порушення сторони заявили вже через кілька хвилин після настання часу перемир’я.

XS
SM
MD
LG