Доступність посилання

ТОП новини

Київ обмежує в’їзд вантажівок через очікуваний снігопад 18 грудня


З 6:00 18 грудня влада Києва обмежує в’їзд великогабаритного транспорту до столиці.

«Це дозволить мінімізувати виникнення заторів на автошляхах та забезпечити рух снігоприбиральної техніки. Просимо водіїв врахувати цю інформацію при формуванні маршрутів через Київ», – ідеться в повідомленні на сайті Київської міськдержадміністрації.

«В умовах ускладнення погодних умов водіям приватних авто рекомендується за можливості утримуватися від поїздок на власному транспорті та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки», – також нагадує столична влада.

За інформацією Українського гідрометцентру, 18 грудня у столиці очікується ускладнення погодних умов: вранці та вдень сильний сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 метрів на секунду, на дорогах ожеледиця. Очікується утворення снігового покриву висотою 5-10 сантиметрів.

За даними американського погодного сайту wunderground.com, початок рясного снігопаду в Києві очікується близько другої чи третьої години ночі 18 грудня, опади триватимуть щонайменше до середини наступного дня, 19 грудня. Температура опуститься нижче нуля за Цельсієм, що уможливить утворення сталого снігового покриву.

XS
SM
MD
LG