Доступність посилання

ТОП новини

Жебрівський: число поранених внаслідок обстрілу Новолуганського зросло до 6


Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомляє про зростання до шести кількості цивільних жителів, що постраждали через обстріл селища Новолуганське (Бахмутський район Донецької області) з боку підтримуваних Росією бойовиків.

«Пошкоджено 22 будинки, п’ять горіли, два ще гасять, поранені шість людей (одна жінка перебуває у тяжкому стані – отримала поранення в око). Обстріл триває», – написав Жебрівський у Facebook близько 20:00.

У штабі української воєнної операції 18 грудня заявили, що підтримувані Росією бойовики близько 17:00 обстріляли з реактивних систем залпового вогню населений пункт Новолуганське на Донеччині.

За даними українських військових, вживаються негайні заходи з евакуації місцевих мешканців.

За даними СММ ОБСЄ, станом на 10 листопада від початку року унаслідок бойових дій на Донбасі постраждали 425 цивільних, з них 39 дітей.

Конфлікт на Донбасі триває від квітня 2014 року. Росія неодноразово заперечувала участь своїх військових у конфлікті, про що заявляють Україна і Захід. Москва ж визнає лише присутність російських «добровольців» на Донбасі.

XS
SM
MD
LG