Доступність посилання

ТОП новини

24,5 мільйона гривень планує витратити поліція на кросовери «для потреб оборони» – #Точно


Національна поліція України планує закупити нові автомобілі Renault Duster на загальну суму 24,5 мільйона гривень. Така інформація міститься в тендерному оголошенні на порталі ProZorro, повідомляє проект Радіо Свобода #Точно.

Загалом поліція планує закупити 50 автомобілів Renault Duster білого кольору в спеціальній комплектації по 491,6 тисячі гривень за штуку. Окремою вимогою до авто зазначені система кондиціювання, протиугінний пристрій та центральний замок дверей з дистанційним керуванням.

Закупівля відбулася за скороченою переговорною процедурою «для потреб оборони».

Участь у закупівлі взяв один учасник ТОВ «Спец-Ком-Сервіс», з яким поліція і планує підписати контракт найближчим часом.

За даними аналітичної системи YouControl, ця фірма зареєстрована на двох підприємців – Сергія Калюша та Михайла Городивих, які мають бізнес в різних сферах.

За даними системи ProZorro, протягом 2016 – 2017 років ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» виграв закупівель по Україні на 338,2 мільйона гривень. Більшість контрактів укладена зі структурами, які підпорядковані Міністерству внутрішніх справ.

XS
SM
MD
LG