Доступність посилання

ТОП новини

Харківська прокуратура проводить обшуки у запорізьких чиновників


Харківська прокуратура проводить обшуки у запорізьких чиновників за фактом привласнення майна. Про це Радіо Свобода повідомили у прокуратурі Харківської області.

За даними відомства, обшуки проводять за кількома десятками адрес проживання запорізьких чиновників.

«Слідчими прокуратури Харківської області проводиться судове розслідування за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (ред. – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою). Сьогодні проходить низка санкціонованих судами слідчих дій. Деталі над аний час я не готова розголошувати: можу сказати, що все санкціоновано судами, проходить згідно з законом, і за результатами ми більш детально повідомимо пресу пізніше», – розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

Раніше окремі запорізькі ЗМІ повідомляли, що обшуки проходять у заступника запорізького мера Анатолія Пустоварова та заступника голови обласної ради Владислава Марченко.

Радіо Свобода спробувала зв’язатися телефоном з Анатолієм Пустоваровим, проте наразі його телефон вимкнений.

У прес-службі мерії факт обшуків не підтвердили, повідомивши, що не мають офіційного підтвердження проведення цих слідчих дій у їхніх працівників.

У прес-службі Запорізької обласної ради повідомили, що в адмінбудівлі облради наразі не проводиться жодних слідчих дій.

XS
SM
MD
LG