Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі двічі порушили умови перемир’я – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що 25 грудня підтримувані Росією бойовики двічі порушили режим тиші, жодний український військовий не постраждав.

За цим повідомленням, на Донецькому напрямку близько 19:00 сепаратисти відкрили вогонь по оборонних укріпленнях неподалік населеного пункту Павлопіль на Приазов’ї. «5 мін калібру 120 міліметрів у бік українських позицій прилетіли з тимчасово окупованого населеного пункту Соснівське», – ідеться в ранковому зведенні.

Також на Луганському напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ біля Станиці Луганської, твердять українські військові.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують у провокації в районі Павлополя, а саме в мінометному обстрілі Соснівського. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що Збройні сили України двічі порушили режим тиші 25 грудня.

Черговий режим припинення вогню, про який 20 грудня в Мінську оголосила Тристороння контактна група, мав діяти з півночі 23 грудня на час різдвяних і новорічних свят. Він мав змінити так зване «шкільне перемир’я», яке сотні разів порушувалося сторонами збройного конфлікту на Донбасі.

XS
SM
MD
LG