Доступність посилання

ТОП новини

Адвокати заявляють, що оскаржуватимуть рішення суду про арешт Михальчевського


Колишній російський міністр охорони здоров'я Криму Петро Михальчевський
Колишній російський міністр охорони здоров'я Криму Петро Михальчевський

Адвокати колишнього російського міністра охорони здоров`я Криму Петра Михальчевського заявляють, що оскаржуватимуть рішення суду про арешт їхнього підзахисного.

Сам Михальчевський після засідання суду заявив, що нічого протиправного він не скоював і не брав участі в «референдумі» 2014 року.

«Я, можна сказати, потрапив під каток історії. Нічого протиправного не вчиняв. До організації «референдуму» щодо приєднання Криму до Росії стосунку не маю, в самому референдумі не брав участі», – сказав Петро Михальчевський.

Херсонський міський суд 8 січня заарештував колишнього російського міністра охорони здоров’я Криму Петра Михальчевського – він перебуватиме під вартою до 5 лютого.

На суді в справі Михальчевського 8 січня представники звинувачення наполягали на його арешті на 60 діб.

На початку січня співробітники Служби безпеки України встановили факт перебування в Києві колишнього російського міністра охорони здоров'я Криму Петра Михальчевського. Екс-міністр 5 січня підписав підозру в скоєнні злочину за ст. 111 КК України (державна зрада).

10 червня 2014 року російський міністр охорони здоров'я Криму Петро Михальчевський написав заяву про відставку за власним бажанням. Російський глава Криму Сергій Аксенов (Аксьонов) стверджував, що змусив Михальчевського подати у відставку, щоб його не звільняли «за статтею».

XS
SM
MD
LG