Доступність посилання

ТОП новини

Мороз посилиться на вихідні – синоптики


Синоптики прогнозують подальше зниження температури в Україні впродовж тижня. Морозна погода найбільше дошкулятиме на вихідних, в більшості областей буде малохмарно або сонячно, вказують фахівці.

«У нас ніч на 10 січня буде з морозами в межах –2 –8 градусів, на Закарпатті та на півдні Криму +1 +4 градуси. Завтра вдень температура повітря в Україні становитиме 0 +4 градуси, на Закарпатті +4 +9 градусів, у Сумах, Харкові, Чернігові 0 –3 морозу. Антициклон визначатиме суху погоду, переважно ясну, в більшості областей України. Трохи збільшиться хмарність у західних областях та на північному сході – Суми, Харків, але без істотних опадів усе одно. У Києві найближчої ночі –3 –5 градусів, завтра вдень 0 +3 градуси. Без опадів», – вказує синоптик Наталка Діденко.

«Надалі втримається холодна погода. 13–14 січня морози посиляться», – додає фахівець.

Схожу синоптичну картину малюють і західні погодні сайти, такі як норвезький yr.no чи американський wunderground.com. Приміром, у Києві в найближчі дні вдень температура ще підніматиметься до нуля або й незначного плюсу, а з п’ятниці навіть удень показники термометрів матимуть від’ємні значення.

XS
SM
MD
LG