Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: силовики мають продемонструвати ефективність у розслідуванні справи Шеремета


Президент України Петро Порошенко заявляє, що силовики мають продемонструвати таку ж ефективність у розслідуванні інших справ, зокрема вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він заявив під час зустрічі з керівництвом Нацполіції щодо розслідування резонансного вбивства юристки Ірини Ноздровської.

«Ви пам’ятаєте дуже болючу справу Павла Шеремета і ми також не повинні знімати її з контроля і робити все можливе, щоб вбивці не уникнули відповідальності», – сказав Порошенко, якого цитує прес-служба президента України.

Він також подякував силовикам «за блискучу роботу, за швидку реакцію» у розслідуванні справи про вбивство юристки Ірини Ноздровської.

Журналіст Павло Шеремет був убитий 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок підриву автомобіля. Українська влада кваліфікує загибель журналіста як умисне вбивство. До цього часу офіційного підозрюваного у розслідуванні вбивства Шеремета немає.

У селі Демидів на Київщині сьогодні попрощалися з Іриною Ноздровською, тіло якої знайшли 1 січня. У Міністерстві внутрішніх справ України 8 січня повідомили про затримання підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської. У МВС додали, що свідчення затриманого перевіряються: «аналізуються слідчі дії, результати допитів, подвірних обходів – для того, щоб підтвердити хронологію подій».

XS
SM
MD
LG