Доступність посилання

ТОП новини

Рух через КПП на кордоні України в Одеській області обмежили через негоду


В Одеській області з огляду на погодні умови тимчасово обмежили рух у пунктах пропуску на державному кордоні, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«Наразі на Одещині не здійснюється пропуск у пунктах пропуску «Долинське» (Ренійський район) і «Табаки» (Болградський район), а пасажиро-транспортний потік перенаправляється охоронцями кордону у найближчі пункти пропуску «Рені» і «Виноградівка», де несуть службу прикордонники Ізмаїльського загону», – йдеться в повідомленні.

Крім того, тимчасово не проводиться оформлення транспортних засобів у пунктах пропуску «Градениці» (Біляївський район) і «Серпневе» (Тарутинський район). Рух перенаправлений у сусідні пункти пропуску – «Кучурган» (Роздільнянський район) і «Малоярославець» (Тарутинський район), що на ділянці відповідальності Білгород-Дністровського району.

В Одесі від ночі триває злива, внаслідок чого в місті частково обмежений рух автомобільного транспорту. При цьому в Одеській області – сильний сніг, внаслідок якого знеструмлені понад 100 населених пунктів.

XS
SM
MD
LG