Доступність посилання

ТОП новини

Мін’юст США: міністр відповів на запитання спецпрокурора з розслідування «сліду Росії» на виборах


Міністр юстиції США Джефф Сешнс
Міністр юстиції США Джефф Сешнс

Міністр юстиції США Джефф Сешнс відповів на запитання офісу спеціального прокурора Роберта Мюллера, що розслідує ймовірні зв’язки президента Дональда Трампа і його команди з Росією під час президентської виборчої кампанії 2016 року в США. Міністерство юстиції 23 січня підтвердило факт допиту, заявивши, що він відбувся минулого тижня. Жодних подробиць зустрічі у відомстві не надали.

У США триває розслідування ймовірного втручання Росії в американські президентські вибори 2016 року. За даними американських спецслужб, за торішніми атаками на сервери Демократичної партії стояло Головне розвідувальне управління Генштабу Росії. На початку серпня минулого року спецпрокурор Роберт Мюллер скликав велику колегію присяжних для розслідування «російського сліду» у виборах. Мюллер з’ясовує, чи була змова штабу Дональда Трампа з Кремлем з метою підірвати позиції кандидата в президенти від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Москва втручання у виборчий процес в інших державах категорично відкидає, Трамп називає це розслідування «полюванням на відьом».

XS
SM
MD
LG