Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко проводить переговори з директором-розпорядником МВФ Лагард – речник


Президент України Петро Порошенко і директор-розпорядник МВФ Крістін Лаґард, архівне фото
Президент України Петро Порошенко і директор-розпорядник МВФ Крістін Лаґард, архівне фото

Президент України Петро Порошенко проводить переговори з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард на засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія).

«Почалися переговори президента з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард», – написав речник президента Святослав Цеголко у twitter.

В Адміністрації президента раніше повідомляли, що Порошенко 24 – 26 січня візьме участь у 48-му щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму, де проведе двосторонні зустрічі з главами держав та урядів, керівниками міжнародних фінансових організацій, а також з президентами провідних іноземних компаній та світовими інвесторами.

У березні 2015 року між МВФ і Україною була затверджена чотирирічна програма розширеного фінансування на суму близько 17,5 мільярдів доларів США. Наразі МВФ надав Україні за цією програмою близько 8 мільярдів 380 мільйонів доларів.

У Міністерстві фінансів України раніше заявляли, що очікують надходження нового траншу кредиту МВФ на початку 2018 року.

XS
SM
MD
LG