Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: на Донбасі внаслідок обстрілу поранений український військовий


У штабі АТО заявляють, що минулої доби у зоні бойових дій на Донбасі підтримувані Росією бойовики здійснили один обстріл, український військовий поранений.

Як повідомляє прес- центр штабу, на донецькому напрямку зі стрілецької зброї сепаратисти вели вогонь по опорних пунктах українських військових у передмісті Авдіївки.

«Внаслідок цього обстрілу отримав кульове поранення військовослужбовець Збройних сил України. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідний обсяг лікарської допомоги. Військові медики кваліфікують стан здоров’я українського воїна як задовільний», – йдеться у повідомленні.

На інших ділянках порушень режиму припинення вогню не було, додають у штабі.

Натомість в угрупованні «ДНР» звинувачують в українських військових в 11 порушеннях режиму тиші минулої доби, в угрупованні «ЛНР» про ситуації на території, яка перебуває під контролем луганських сепаратистів, не повідомляють.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила черговий, новорічно-різдвяний, «режим тиші» з півночі 23 грудня 2017 року. Нинішнє нове перемир’я, як і попередні, порушується практично щодня. Сторони заперечують свою вину в цьому і звинувачують противників у провокаціях.

XS
SM
MD
LG