Доступність посилання

ТОП новини

В окупованому Донецьку припинив роботу «офіс МТС», співробітники його залишили


У Донецьку припинив роботу «офіс МТС», що протягом періоду окупації працював під контролем угрупованням «ДНР». Про це Радіо Донбас.Реалії повідомляють джерела на окупованій території.

Офіс не працює вже кілька днів, працівникам наказали залишити приміщення люди у формі. Офіс розташовувався за адресою бульвар Шевченка, 77. Зараз на вході вивішене оголошення, що офіс не працює з технічних причин.

Компанія «Vofafone-Україна» після початку окупації частини Донеччини припинила роботу свого офісу в Донецьку, він перейшов під контроль проросійських бойовиків, що контролюють місто. Але не всі співробітники виїхали, і де-факто «офіс МТС» (так на той момент називалась компанія) продовжував свою роботу, там надавали послуги користувачам зв’язку Vodafone.

Зв’язок на непідконтрольній території сходу України зник 11 січня, у компанії Vodafone повідомили про пошкодження оптоволоконного кабелю.

19 січня кабель був відремонтований – зв’язок на Луганщині відновився, однак окупована частина Донецької області залишається без покриття сигналом досі.

22 січня угруповання «ДНР» опублікувало заяву до компанії Vodafone з проханням посприяти у відновленні роботи мережі і направити фахівців оператора на непідконтрольну Україні територію. Vodafone заявив, що не може перевірити чи відремонтувати своє обладнання без гарантій безпеки.

2 лютого представник незаконного збройного угруповання «ДНР» в Мінській контактній групі Денис Пушилін заявив, що «надія на відновлення зв’язку ще є».

XS
SM
MD
LG