Доступність посилання

ТОП новини

Олімпіада-2018: у змаганнях з участю українців 11 лютого розіграють п’ять комплектів медалей


Тетяна Петрова здійснить другу спробу пробитися до фіналу в могулі
Тетяна Петрова здійснить другу спробу пробитися до фіналу в могулі

П’ять комплектів нагород буде розіграно 11 лютого на зимовій Олімпіаді у Пхьончхані в змаганнях за участю українських спортсменів.

Другий день на Олімпіаді в Пхьончхані в українській збірній відкриє представник гірськолижного спорту у швидкісному спуску Іван Ковбаснюк. Його змагання розпочнуться, коли в Україні буде ще ніч, о 4:00. За підсумками будуть розіграні медалі, Ковбаснюк до числа фаворитів не належить.

Також навряд чи претендуватимуть на нагороди і українські лижники Олексій Красовський та Андрій Орлик, які з 8:15 змагатимуться у скіатлоні.

Представники санного спорту Антон Дукач та Андрій Мандзій об 11:50 виконають третю і четверту спроби, за підсумками дводенних змагань будуть розіграні медалі.

Тетяна Петрова, яка представляє України у могулі, використає свій другий шанс потрапити до фінальної частини змагань о 12:30. Боротьба за медалі розпочнеться одразу після кваліфікації.

О 13:15 чоловіча збірна України з біатлону перевірить свої сили у спринтерській гонці, фаворитами якої є француз Мартен Фуркад, норвежець Йоганнес Бьо та інші провідні біатлоністи планети.

Українська збірна на зимовій Олімпіаді у Пхйончхані представлена 33 спортсменами в 9 видах спорту.

За новинами з Пхьончхану та Щоденниками Олімпіади (https://www.radiosvoboda.org/a/29029866.html) стежте на сайті та сторінках Радіо Свобода у соцмережах.

XS
SM
MD
LG