Доступність посилання

ТОП новини

Олімпіада-2018: Іван Ковбаснюк не вийшов на гірськолижну трасу через сильний вітер


Політ над трасою на тренуванні олімпійських гірськолижників, ілюстративне фото
Політ над трасою на тренуванні олімпійських гірськолижників, ілюстративне фото

Не вийшли на старт українець Іван Ковбаснюк та всі інші учасники змагань зі швидкісного спуску, які на олімпійських трасах південнокорейського Пхьончхана мали відбутися 11 лютого з 4:00 за Києвом.

«Змагання гірськолижників, заплановані на сьогодні, перенесено на 15 лютого через складні погодні умови – сильний вітер!» – інформує Національний олімпійський комітет України.

Українські лижники Олексій Красовський та Андрій Орлик, які з 8:15 змагаються у скіатлоні, вже вибули з групи претендентів на медалі.

Представники санного спорту Антон Дукач та Андрій Мандзій об 11:50 виконають третю і четверту спроби, за підсумками дводенних змагань будуть розіграні медалі.

Тетяна Петрова, яка представляє України у могулі, використає свій другий шанс потрапити до фінальної частини змагань о 12:30. Боротьба за медалі розпочнеться одразу після кваліфікації.

О 13:15 чоловіча збірна України з біатлону перевірить свої сили у спринтерській гонці, фаворитами якої є француз Мартен Фуркад, норвежець Йоганнес Бьо та інші провідні біатлоністи планети.

Українська збірна на зимовій Олімпіаді у Пхйончхані представлена 33 спортсменами в 9 видах спорту.

За новинами з Пхьончхану та Щоденниками Олімпіади стежте на сайті та сторінках Радіо Свобода у соцмережах.

XS
SM
MD
LG