Доступність посилання

ТОП новини

Україна співчуває росіянам через загибель людей в авіакатастрофі під Москвою – Клімкін


Рятувальники працюють на місці падіння літака під Москвою, 11 лютого 2018 року
Рятувальники працюють на місці падіння літака під Москвою, 11 лютого 2018 року

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив співчуття громадянам Росії через катастрофу пасажирського літака.

«Висловлюю співчуття рідним та близьким загиблих в авіакатастрофі неподалік від Москви», – написав український міністр у мережі Twitter.

На борту пасажирського літака АН-148 авіакомпанії «Саратовські авіалінії», що виконував рейс з Москви в Орськ, перебувала 71 особа, у тому числі троє дітей і шестеро членів екіпажу. В результаті авіакатастрофи, яка сталася 11 лютого, ніхто не вижив.

«За попередньою інформацією консула, громадян України не було на борту літака Ан-148, що зазнав катастрофи в Підмосков’ї» – повідомив раніше у Twitter офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

Слідчий комітет Росії порушив справу про порушення правил безпеки експлуатації повітряного транспорту, в результаті чого загинули люди. Прокурори перевірять дотримання вимог законодавства при здійсненні технічного обслуговування літака і роботу диспетчерських служб, повідомили в Генпрокуратурі Росії.

XS
SM
MD
LG