Доступність посилання

ТОП новини

Суд у березні продовжить розглядати справу про ДТП за участі Россошанського


Суд в березні продовжить розглядати справу про ДТП з участю Россошанського
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00

Суд в березні продовжить розглядати справу про ДТП з участю Россошанського

В Обухівському районному суді вирішили перенести на 14 березня справу Дмитра Россошанського, якого обвинувачують у порушенні правил дорожнього руху, що спричинили смерть Світлани Сапатинської у вересні 2015 року.

Це рішення ухвалили в зв’язку з необхідністю провести додатковий допит свідків, які не з’явилися до суду, дослідити письмові докази частини експертних висновків і медичного дослідження.

Клопотання про це подали представники потерпілої. Також вони подали цивільні позови про відшкодування матеріальної та моральної шкоди в розмірі понад мільйон гривень. Дмитро Россошанський погодився на це частково.

У травні 2017 року Дмитра Россошанського засудили до семи років позбавлення волі. 27 грудня Апеляційний суд скасував цей вирок, однак відправив справу на новий розгляд. Обвинуваченому продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 лютого.

Справою про загибель Світлани Сапатинської займалася її сестра, юрист Ірина Ноздровська, тіло якої знайшли у селі Демидів Київської області 1 січня. Поліція у вбивстві підозрює батька Дмитра Россошанського – Юрія Россошанського. 9 січня Вишгородський районний суд Київської області застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

XS
SM
MD
LG