Доступність посилання

ТОП новини

Суд вкотре переніс підготовче засідання в справі Бузини


Олесь Бузина
Олесь Бузина

Шевченківський районний суд Києва переніс підготовче засідання у справі про вбивство журналіста Олеся Бузини через зайнятість суддів в іншому процесі.

«Суд у справі про вбивство Бузини перервався через зайнятість в інших судових процесах, а також для надання можливості стороні захисту ознайомитися зі скаргою потерпілої, заявленою її представником у засіданні», – повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, підготовче засідання знову перенесли, дату і час наступного засідання суд повідомить пізніше.

9 лютого підготовче засідання у справі Бузини перенесли на 22 лютого.

Андрія Медведька і Дениса Поліщука обвинувачують в умисному вбивстві і незаконному зберіганні зброї. Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Бузину вбили 16 квітня 2015 року в Києві у дворі багатоквартирного будинку, в якому він жив. 18 червня 2015 року за підозрою у вбивстві затримали Медведька і Поліщука. Їх арештували. У грудні 2015 року Печерський райсуд Києва змінив запобіжний захід для них на домашній арешт.

Обидва не визнають своєї провини. Адвокати Медведька і Поліщука заявляли про фальсифікацію ДНК-експертизи в цій справі і про алібі обвинувачених.

XS
SM
MD
LG