Доступність посилання

ТОП новини

Співробітник Вищого спеціалізованого суду Расім Бабанли отримав подарунок у 3 мільйони гривень – #Точно


Заступник голови апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Расім Бабанли отримав подарунок у розмірі 3 017 000 гривень. Така інформація міститься в Єдиному державному реєстрі і декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Більше ніж 3 мільйони гривень Расіму Бабанли подарував Іван Кородюк, який в 2015 році був кандидатом на посаду судді Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду України.

Зв’язок Расіма Бабанли та Івана Кородюка на цьому не закінчується: у декларації за 2015 рік Кородюк зазначив, що його дружина користується автомобілем Hyundai Getz, власником якого є Расім Бабанли.

У декларації Расіма Бабанли за 2015 рік було вказано використання транспортного засобу Nissan Qashqai, власником якого є Іван Кородюк. Окрім цього, у вересні 2016 року Бабанли отримав у подарунок від Людмили Кородюк квартиру.

Між тим, Расім Бабанли до одного повідомлення про суттєві зміни в майновому стані вніс не тільки подарунок розміром понад 3 мільйони гривень, але й придбання квартири вартістю 2 457 000 гривень.

XS
SM
MD
LG