Доступність посилання

ТОП новини

Поліція з’ясовує обставини травмування дитини в аквапарку Києва


В столичному управлінні Національної поліції повідомили, що з’ясовують подробиці та обставини травмування цими вихідними 11-річного хлопчика на території аквапарку в Києві, на якого впала частина конструкції. Повідомляється, що про інцидент, який стався в суботу, сповістив батько потерпілої дитини.

«За попередньою інформацією, на хлопчика впала частина пластикового каркасу водної гірки. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 137 (Неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю», – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, наразі триває перевірка.

Один із співвласників аквапарку, де стався інцидент, бізнесмен Гарик Корогодський повідомив, що у закладі вже провели позапланову перевірку обладнання і оплатять лікування потерпілого хлопчика.

Раніше у соцмережах з’явилося повідомлення про те, що цими вихідними в одному з аквапарків Києва через падіння конструкції постраждала дитина. У ЗМІ поширювали фото, на якому було видно, що в дитини травмована голова.

XS
SM
MD
LG