Доступність посилання

ТОП новини

Негода в Україні: Одеса закрила в’їзд великогабаритного транспорту


Снігопад в Одесі, 27 лютого 2018 року
Снігопад в Одесі, 27 лютого 2018 року

Через негоду в’їзд в Одесу великогабаритного транспорту та вантажівок заборонено з 8:00 27 лютого і до особливого розпорядження. Про це повідомляє Департамент патрульної поліції Одеської області.

До суттєвого погіршення погодних умов призвело проходження через територію України і, зокрема, південні області балканського циклону. Вночі в Одесі та регіоні розпочався потужний снігопад, який ускладнюється сильним, з поривами до 20 метрів на секунду, вітром. За даними Українського гідрометеорологічного центру, висота хвиль у Чорному морі сягатиме чотирьох метрів.

У кількох районах Одеської області і обласному центрі призупинено навчальний процес в школах. В Ізмаїлі заняття скасовано аж до 2 березня, повідомив мер міста на півдні Одещини Андрій Абрамченко.

Людям, стан яких вимагає лікарського контролю, влада запропонувала заздалегідь лягти в медичні стаціонари. Зокрема, за даними директора департаменту охорони здоров’я Одеської облдержадміністрації В’ячеслава Полясного, йдеться про 139 вагітних жінок.

XS
SM
MD
LG