Доступність посилання

ТОП новини

У справі про смертельну ДТП у центрі Харкова прокурор оголосив обвинувальний акт


Харківське ДТП: прокурор оголосив обвинувальний акт (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:58 0:00

Харківське ДТП: прокурор оголосив обвинувальний акт (відео)

У Харкові прокурор оголосив обвинувальний акт у справі про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в центрі Харкова в жовтні 2017 року і в результаті якої загинули шестеро людей.

У ході засідання Київського райсуду Харкова обвинувачена Олена Зайцева визнала свою провину й цивільні позови, подані потерпілими.

Інший обвинувачений у цій справі, Геннадій Дронов, не визнав провину і позови, але погодився давати свідчення.

Наступне судове засідання призначили на 1 березня.

18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова сталася аварія. За даними поліції, позашляховик, яким кермувала 20-річна дівчина, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, зіткнувся з іншим автомобілем, яким кермував 49-річний чоловік. У результаті зіткнення позашляховик вилетів на тротуар, де були пішоходи.Загинули шестеро людей, ще п’ятеро були поранені.

Згодом суд у Харкові обрав для підозрюваної Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Пізніше стало відомо, що експертиза встановила наявність кодеїну в організмі Зайцевої. Ця речовина використовується в ліках, зокрема від болю, кашлю.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

XS
SM
MD
LG