Доступність посилання

ТОП новини

Путін анонсував відкриття руху «Кримським мостом»


Будівництво мосту з Росії до окупованого неї українського Криму, грудень 2017 року
Будівництво мосту з Росії до окупованого неї українського Криму, грудень 2017 року

Президент Росії Володимир Путін очікує, що у 2018 році розпочнеться автомобільний рух мостом, який з’єднуватиме його країну з окупованим українським Кримом.

«Уже через кілька місяців по Кримському мосту відкриється автомобільний рух. А в наступному році – і залізничне сполучення. Це дасть імпульс розвитку Криму і всього російського Причорномор’я», – сказав російський лідер у зверненні до Федеральних зборів Росії 1 березня.

Президент Росії Володимир Путін виголошує в Москві своє щорічне послання до обох палат російського парламенту, урядовців, інших високопосадовців. Це відбувається менш як за три тижні до президентських виборів, на яких очікується переобрання Путіна на четвертий термін на посаді.

Путін учотирнадцяте виступає зі зверненням до Федеральних зборів.

Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

XS
SM
MD
LG