Доступність посилання

ТОП новини

Янукович про зв’язок з Путіним: якщо потрібно проконсультуватися, ми радимося


Володимир Путін і Віктор Янукович, архівне фото
Володимир Путін і Віктор Янукович, архівне фото

Екс-президент Віктор Янукович заявляє, що в Росії спілкується з російським президентом Володимиром Путіним.

«Ви розумієте, коли йде процес, в якому є необхідність радитися, є дуже багато людей, які займаються конкретними питаннями, радники і так далі. Повірте, є великий апарат. Звичайно, у нас є зв’язок. Я не кажу, що ми ногою двері відкриваємо. У нас є зв’язок, і якщо потрібно проконсультуватися, порадитися, ми радимося», – сказав Янукович під час прес-конференції в російській державній агенції «ТАСС».

«Але президент Росії дуже зайнята людина і я не претендую, щоб особисто з ним зустрічатися, питання повинні бути підготовлені і коли прийде час і можливість, і необхідність зустрічатися з Путіним, я буду ініціювати таку зустріч», – додав він.

За словами Януковича, за час його перебування в Росії зустрічався з Путіним «лічені рази», а підтримує зв’язок з російським президентом через його апарат.

«Я більше контактую з його апаратом», – пояснив він.

Після розстрілів на Майдані Янукович втік до Росії.

Віктор Янукович є фігурантом кількох кримінальних справ в Україні, зокрема, щодо перевищення ним повноважень від листопада 2013 року до лютого 2014 року, щодо масових убивств активістів Майдану, а також за фактом захоплення ним державної влади 2010 року.

XS
SM
MD
LG