Доступність посилання

ТОП новини

Речник про зняття арешту: ці компанії не мають стосунку до Олександра Януковича


Олександр Янукович (л) і Віктор Янукович (п), фото 2010 року
Олександр Янукович (л) і Віктор Янукович (п), фото 2010 року

Речник Олександра Януковича, сина колишнього президента Віктора Януковича, заперечує повідомлення про зняття арешту з банківських рахунків низки компаній Олександра Януковича.

«Зазначені в рішенні суду компанії не мають ніякого стосунку до Олександра Януковича і його активів. Тиражування низкою ЗМІ інформації з заголовком «з банківських рахунків компанія О. Януковича суд зняв арешт» не більше ніж спроба створити гучний інформаційний привід там, де його немає», – написав заявив речник Януковича-молодшого Юрій Кірасір на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, як і раніше, перебувають під арештом банківські рахунки компанії «МАКО Холдинг», акціонером якої є Олександр Янукович.

Радіо Свобода надсилає запит до Нацполіції у зв’язку повідомленням про зняття арешту з рахунків компаній, пов’язаних з сином Януковича.

Напередодні ЗМІ повідомили, що Печерський райсуд 14 лютого зняв арешт з рахунків компаній, пов’язаних з Олександром Януковичем. За даними видання «Українська правда», арешти були накладені у 2015 і 2016 році у справі про заволодіння державними коштами через регіональні відділення «Укрзалізниці», йдеться про 12 фірм, підконтрольних службовим особам банку Януковича-молодшого, у лютому суд скасував арешт рахунків 9 фірм.

XS
SM
MD
LG