Доступність посилання

ТОП новини

Погода сприятиме – прогноз синоптиків на фінал Ліги чемпіонів


26 травня – без опадів та прохолодно
26 травня – без опадів та прохолодно

Український синоптик Наталка Діденко обіцяє киянам та гостям української столиці, які приїдуть на фінал футбольної Ліги чемпіонів 26 травня, комфортні умови для вболівання.

«26 травня, у суботу, на час фіналу Ліги чемпіонів, над Олімпійським стадіоном у Києві, ну, й в усьому Києві також – без опадів та прохолодно. Якраз перед цим пройде холодний атмосферний фронт, ми в суботу опинимося у ясному тилу фронту. Тому буде малохмарно сухо та прохолодно. Вдень 26 травня +18 +20 градусів, надвечір, на час матчу, +14 +16 градусів. Бігати, стрибати, кричати, плескати у долоні, махати руками, культурно лаятися та бурхливо радіти якраз буде ідеально. Погода сприятиме», – очікує Діденко, але закликає стежити за оновленнями, оскільки прогноз попередній.

Упродовж найближчої доби, 24 травня, синоптик прогнозує в західних, північних, східних областях та на Запоріжжі короткочасні дощі з грозами.

«Мешканцям центральних областей та Півдня все ж доведеться побігати з поливайками чи шлангом – там без істотних опадів завтра. Температура повітря скрізь буде комфортною – вдень +24 +28 градусів. У Києві 24 травня вдень чи в другій половині дня – дощ, гроза, максимальна температура повітря +26 +27 градусів», – вказує Діденко.

Схожі синоптичні картини малюють і західні погодні сайти. Зокрема, ймовірність дощу в Києві 24 травня в другій половині дня американський wunderground.com оцінює в 50%, а на день футбольного фіналу прогнозує максимальну температуру в Києві до +23 градусів, нічний мінімум – до +10.

XS
SM
MD
LG