Доступність посилання

ТОП новини

НАЗК направило до суду адмінпротокол щодо депутата Журжія


Протокол склали через несвоєчасну подачу електронної декларації за 2017 рік
Протокол склали через несвоєчасну подачу електронної декларації за 2017 рік

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду протокол про адміністративне правопорушення стосовно народного депутата з фракції «Самопоміч» Андрія Журжія через несвоєчасну подачу електронної декларації за 2017 рік.

Як повідомляється сайті НАЗК, також Нацагентство направило до суду ще шість протоколів про адміністративні правопорушення щодо неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані.

В агентстві зазначають, що стосовно директора департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції Олексія Воробйова, прокурора Одеської місцевої прокуратури № 3 Ракіна Василія, прокурора прокуратури Київського району Одеси Марховської Лариси, а також заступника начальника відділу ДСП «Чорнобильська АЕС» Гуляєва Дмитра складені протоколи щодо неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані.

18 липня народний депутат Андрій Журжій подав заяву про складення депутатських повноважень.

Національне агентство з питань запобігання корупції, яке фактично створене у 2016 році, серед іншого, здійснює перевірку декларацій, проводить моніторинг способу життя чиновників, посадових осіб, держслужбовців, суддів, прокурорів.

XS
SM
MD
LG