Доступність посилання

ТОП новини

У Росії заарештували українського провідника, якому інкримінують перевезення зброї – Фейгін


Фейгін: провідника, який працює в пасажирському вагонному депо «Ковель», затримали 11 липня
Фейгін: провідника, який працює в пасажирському вагонному депо «Ковель», затримали 11 липня

У Росії заарештували українського провідника Сергія Бугайчука, повідомив російський юрист Марк Фейгін в коментарі «Укрінформу». Він послався на постанову про обрання чоловікові запобіжного заходу.

«З'явилася нова історія з українським заручником у Росії. Це провідник з Рівного Сергій Бугайчук. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Простіше кажучи, сидить у СІЗО Лефортово. І тут, у черзі на відвідування (українського журналіста Романа Сущенка – ред.), я поспілкувався з його дружиною», – сказав Фейгін.

Він додав, що Бугайчука, який працює в пасажирському вагонному депо «Ковель» затримали 11 липня. Йому інкримінують те, що він у складі групи з трьох людей (один з них названий лише на ім'я) нібито переправляв через українсько-російський кордон для подальшого перепродажу зброю – пістолет Glock 19, а також 10 стволів до пістолета «Макаров».

Провадження щодо Бугайчука відкрите за статтею 222 Кримінального кодексу Росії (незаконне придбання, передавання, збут, зберігання, перевезення або носіння зброї, її основних частин, боєприпасів). При цьому провідник не визнає своєї провини.

XS
SM
MD
LG