Доступність посилання

ТОП новини

Перший український футбольний клуб стартує у єврокубках


У другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи команда Олександра Бабича у Швеції зіграє проти «Юргордена»
У другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи команда Олександра Бабича у Швеції зіграє проти «Юргордена»

Футбольний клуб «Маріуполь» першим із українських клубів стартує в єврокубках. У другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи команда Олександра Бабича у Швеції зіграє проти «Юргордена». Матч розпочнеться о 20:00 на «Олімпійському стадіоні» в Стокгольмі.

Клуб із Маріуполя перед початком сезону втратив Андрія Тотовицького та Сергія Болбата, вони повернулися до «Шахтаря», якому належать. Водночас до «Маріуполя» повернувся Руслан Фомін, який не знайшов собі місця в основному складі гірників.

Суперник маріупольців «Юргорден» торік посів третє місце в чемпіонаті Швеції і сенсаційно обіграв «Мальме» у фіналі Кубка країни. Після цього успіху з команди пішли кілька ключових гравців – Фелікс Беїмо в німецький «Вердер» за три мільйони євро і Магнуссен Ерікссон в американський «Сан-Хосе» за 1,2 мільйона євро. У нинішньому складі «Юргордена» можна виділити досвідченого голкіпера Андреаса Ісакссона, який багато років був головним воротарем збірної Швеції, а також Юнаса Ольссона, який відіграв дев’ять років за англійський «Вест Бромвіч».

Букмекери вважають фаворитами сьогоднішнього протистояння шведських футболістів.

XS
SM
MD
LG