Доступність посилання

ТОП новини

Росія руйнує енергосистему України: чи має Зеленський план захисту


Пошкодження енергоінфраструктури зафіксували в Дніпропетровській, Львівській, Черкаській, Вінницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій областях
Пошкодження енергоінфраструктури зафіксували в Дніпропетровській, Львівській, Черкаській, Вінницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій областях
  • Новий наступ Росії: Україна готова

Генштаб переглянув кількість необхідних мобілізованих: після аудиту у мобілізації 500 тисяч людей немає потреби. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Профільний парламентський комітет завершив правки законопроєкту про мобілізацію. Тим часом президент Володимир Зеленський в інтерв’ю американському каналу CBS News припустив, що Росія готується до нового наступу. На його думку, це може статися вже наприкінці весни – на початку літа. Де може відбутися прорив? скільки війська потрібно ЗСУ, щоби протистояти новим планам Кремля? чи готова до цього Україна?

  • Мобілізація, обстріл енергетики, блекаути

Нічний обстріл Росією: 99 ракет і дронів по об’єктах української енергетики, повідомили у Повітряних силах. Внаслідок ударів по 10 регіонах є поранені, зруйновані більше десятка приватних будинків, розповіли у поліції.

Пошкодження енергоінфраструктури зафіксували в Дніпропетровській, Львівській, Черкаській, Вінницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій областях.

За словами Зеленського, цілями Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Що буде з українською енергетикою? Де будуть блекаути?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

Форум

XS
SM
MD
LG