Доступність посилання

ТОП новини

«Останній подих віддали за нас». Прощання із бійцями «Сталевої сотні» – кумами, які разом загинули на Донбасі (фоторепортаж)

На Майдані Незалежності в Києві попрощалися із Сергієм Коновалом (позивний «Норд») та Тарасом Петришиним («Химера»), які загинули поблизу Часового Яру на Донеччині 6 квітня під час виконання бойового завдання. Бійці пліч-о-пліч пройшли кілька гарячих точок фронту, але їх пов'язувала не тільки бойова служба – Сергій Коновал був хресним татом доньки Тараса Петришина. Дружина Сергія, Ольга Коновал, написала у фейсбуці: «Останній подих вони разом віддали за нас. Вони разом були з початку, разом для них і закінчилася ця війна».

Воїни були бійцями 2-ї стрілецької роти «Сталева сотня», 2-го стрілецького батальйону ім.Тараса «Хаммера», 67-ї ОМБр ДУК «Правий сектор». Сергій Коновал був командиром, Тарас Петришин – його заступником.

Сьогодні, 9 квітня, близько 18:00 тіла військових зустрінуть у Тернополі. А завтра, 10 квітня, з ними попрощаються в Домі печалі, що на тернопільському Микулинецькому цвинтарі.


Зображення 16x9

Сергій Нужненко

Репортажний фотограф. Фотокореспондент Радіо Свобода з 2016 року.

instagram.com/serhii_nuzhnenko

Форум

XS
SM
MD
LG