Доступність посилання

ТОП новини

Росія повністю відновила втрати у війні?


  • Збройні сили РФ майже повністю відновилися, попри величезні втрати у війні з Україною. Таку оцінку висловив заступник держсекретаря США Курт Кемпбел. На його думку, у цьому Росії допомогли союзники: Китай, Північна Корея та Іран. Як це вплине на війну?
  • Аби закрити небо проти російських ракет Україні ще потрібно принаймні сім комплексів Patriot, каже міністр Дмитро Кулеба. На озброєнні країн НАТО є 100 систем Patriot. Вже зараз почнеться ревізія на Заході таких систем, які в Україні збивають навіть надзвукові російські ракети?
  • Корупція в час війни? За колишнього радника Офісу президента України Артема Шила внесли 30 мільйонів гривень застави, повідомив Центр протидії корупції. В організації уточнили, що цю інформацію їм підтвердили у Вищому антикорупційному суді, який і взяв Шила під варту. За даними слідства, Шило є керівником організованої групи, діяльність якої призвела до заволодіння 94,8 мільйона гривень при закупівлі трансформаторів для «Укрзалізниці». Він працював в Офісі президента та СБУ. То чи має шанс справа на розслідування?
  • Експертна комісія Українського інституту національної пам’яті ухвалила рішення про повний демонтаж арки, яку найкраще знають як «Арку дружби народів», що в центрі Києва. Експерти УІНП вважають арку «загрозою нацбезпеці України». То чи демонтують монумент?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

XS
SM
MD
LG