Доступність посилання

ТОП новини

Армія РФ прорвалася в Очеретине. ЗСУ втримають Часів Яр?


  • Армія РФ знову обстріляла Одесу, повідомляє місцева влада. І додає, що російські ракети влучили у сортувальне депо, відділення «Нової пошти», складські приміщення місцевих компаній та спортивну школу. Це вже третій поспіль обстріл міста. Чому Росія взялася за Одесу?
  • Російські війська продовжують наступ на Часів Яр на Донеччині. Агенція Associated Press показала кадри, як виглядає місто і що від нього залишилося. Чи зможуть ЗСУ втримати Часів Яр? Тим часом російські війська прорвалися в Очеретине і закріпилися там. Які населені пункти під загрозою подальшого наступу?
  • Саміт миру пройде у Швейцарії в середині червня: Росію на нього не запрошували. За словами керівника МЗС України, у цьому немає сенсу. Саміт пройде на розкішному курорті Бюргеншток. Що очікують від саміту миру?
  • У Грузії тривають акції протесту через законопроєкт про «іноагентів». Напередодні грузинський парламент ухвалив його у другому читанні – попереду ще третє. Силовики вже намагалися розігнати протестувальників. А влада Грузії запевняє, що законопроєкт таки буде ухвалений. У Держдепартаменті США попереджають про загрозу європерспективи Грузії. А в Європарламенті вже закликають позбавити Грузію статусу кандидата на вступ до ЄС. Що далі?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG