Доступність посилання

ТОП новини

Спецоперація під Горлівкою. Росія готується воювати з НАТО? Зеленський, Байден, США


  • Штурмова група 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила відбила один з териконів в межах населеного пункту Горлівка на Донеччині та встановила там український прапор. Відповідним відео поділився у соцмережах український президент. На відео видно терикон, прапор, а також захоплених російських військових.
  • Тим часом американський Інститут вивчення війни пише, що Росія готується до війни проти НАТО. Такі висновки аналітики роблять із довгострокових зусиль російської армії з розширення.
  • Масштабний збій у роботі мобільного оператора «Київстар»: чи може це вплинути на дії українських військовослужбовців? СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на Kyivstar. Перевіряють причетність російських спецслужб.
  • Інтерв’ю з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем – ексклюзив Радіо Свобода.
  • The New York Times пише, що американські та українські військові командири розробляють нову стратегію ведення війни з Росією. А в США тривають зустрічі президента України. У вівторок глава Української держави Володимир Зеленський зустрінеться із президентом США Джо Байденом. Деталі.

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG