Доступність посилання

ТОП новини

Сумщина: російські ДРГ йдуть вглиб?


  • Російська армія продовжує інтенсивно обстрілювати Сумщину, інформує українська влада, обстрілявши Білопілля, що неподалік російського кордону. У місті руйнування критичної інфраструктури та будинків місцевих жителів. Триває евакуація з населених пунктів прикордоння Сумщини. Водночас вже кілька місяців триває протистояння з російськими ДРГ, які проникають на територію України, додають представники влади. Як укріплений кордон на Сумщині? Чому він вразливий? Чому Росія активно взялася за обстріли Сумської області?
  • Чи можливий новий наступ російських військ на територію на півночі України – приміром, Суми та Київ? Таке запитання, серед інших, поставила кореспонентка Радіо Свобода генералу Пентагону Патріку Райдеру на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині, де стартувало 20-те засідання «Рамштайн». Екслюзивне інтерв’ю.
  • Володимир Путін хоче використати перемогу на виборах у Росії для затяжної війни в Україні, пише американський Інститут вивчення війни. Чи планує Україна визнавати вибори президента у Росії? Наскільки ймовірно, що Верховна Рада ухвалить нові звернення до світу з проханням не визнавати Путіна президентом?

Про це дивіться у програмі «Свобода Live» на @Радіо Свобода:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG